Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΑΣΤ.ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ - Α.Ε.ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ 3-0

Στον αγώνα που διεξήχθη στο Β.ΔΑΚ Αγρινίου ο Αστέρας Καμαρούλας χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να ανεβάσει ρυθμό και να κερδίσει με σκορ 3-0 την ομάδα της Α.Ε.Χρυσοβεργίου με την <<βοήθεια>> του διαιτητή.
Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι με εκτέλεση κόρνερ του Σκανδαλου στο 25', ο οποίος έστειλε την μπάλα απευθείας  στα δίχτυα του Νταλα, άνοιξαν το σκορ.
Στην επανάληψη η κακή διαιτησία του διαιτητή ΚΑΛΥΒΑ και των βοηθών του δεν άφησαν την ομάδα της Α.Ε.Χρυσοβεργίου να διεκδικήσει κάτι καλό.
Στο 50' ο διαιτητής Καλύβας αποβάλει λανθασμένα με απευθείας κόκκινη Κάρτα τον παίχτη της Α.Ε.Χ. Λιάτσο για τράβηγμα της φανέλας στον Ηλιόπουλο μέσα στη περιοχή από πλάγια θέση και δίνει πέναλτι.Ο ίδιος παίχτης το εκτελεί εύστοχα και κάνει το 2-0.
Στο 60' δεν δίνεται πέναλτι στην ομάδα της Α.Ε.Χ. σε σκληρό τάκλιν από πίσω στον Πανογιώργο Ι. από τον Αγγελοκωστόπουλο.
Στο 70' η ομάδα της καμαρούλας πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον Μπαρλίκα μέσα από την περιοχή αφού πρώτα κατέβασε την μπάλα με το χέρι του στο κοντρόλ.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ:
Πελέκης.Αγγελοκωστόπουλος,Ντελής,Παρμάκης,Ξανθόπουλος,Δανιάς,Ζαμπάρας,Σκάνδαλος,Νταραντούμης,Παπαχρήστος,Ηλιόπουλος Α,(55'Πανάκης),(46'Ηλιόπουλος Κ.),(61' Μπαρλίκας)

Α.Ε.ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ:Ντάλας,Ζωγράφος Α.,Ζωγράφος Β.,Ακρίδας,Σκεύης,Πανογιώργος Ι.,Ιωάννου,Λιάτσος,Πανογιώργος Θ.,Μάντης Β.,Μπλίκας,(70'Μάντης Ν.),(72'Νικολογιάννης.)

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΑΚΑΔ.ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ 6-1
ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ - Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ 6-2
Η ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου